Junior

Bent u op zoek naar junior medewerkers of wilt u meer weten?

Bij .FORMT. staan we voor diversiteit en ook voor inzet op verschillende niveaus. Dit betekent dat we nadrukkelijk kijken naar de inzet van junior medewerkers (0-2 jaar werkervaring) binnen de openbare ruimte op het gebied van bijvoorbeeld bouw, verkeer, civiel, ICT en juridische zaken.
Onze junior medewerkers hebben doorgaans al een passende stage doorlopen eventueel aangevuld met enige werkervaring.
Wat ze allen gemeen hebben is dat ze gemotiveerd zijn om aan de slag te gaan binnen hun vakgebied en zo een goede start maken. Het gaat om getalenteerde medewerkers die met een frisse blik naar uw afdeling kunnen kijken.

Hoe mooi is het om deze junioren te kunnen koppelen aan een of meerdere senioren van de afdeling en te zorgen voor kennisoverdracht maar ook nieuwe inzichten?

  • Heeft u op uw afdeling werkzaamheden die prima door een junior kunnen worden gedaan om uw senioren ruimte te geven voor zwaardere taken?
  • Bent u bezig met het opvangen van het toekomstig vertrek van uw medewerkers door bijvoorbeeld pensioen?
  • Speelt er voor uw organisatie een fusie of ligt er werk door de overgang naar de Regionale Uitvoeringsdienst (RUD) of Omgevingsdienst (OMD)?
  • Liggen er werkzaamheden te wachten op het gebied van digitalisering of applicatiebeheer?
  • Is er bij u op de afdeling behoefte aan een frisse blik in de veranderende markt?
  • Of ligt er een andere vraag waar een junior zijn toegevoegde waarde kan laten zien?

De voorwaarden om onze getalenteerde medewerkers in te zetten zijn gunstig en na een jaar detachering bestaat er de mogelijkheid om rechtstreeks een dienstverband aan te gaan.

Wilt u meer weten of kennismaken met een van onze junior medewerkers? Neem contact met ons op voor meer informatie.

Kennismaken

 

Wil jij je inschrijven bij .FORMT.?