Bouwkunde

Resultaat 1–5 van de 13 resultaten wordt getoond

 • Junior medewerker vergunningverlening

  Bij een opdrachtgever in de omgeving van Haarlem hebben we een functie open staan voor een junior medewerker vergunningverlening. Het betreft een tijdelijke functie voor 24-36 uur per week voor enkele maanden.

  Soliciteer Lees meer
 • Bouwkundig inspecteur

  Bij een opdrachtgever in de omgeving van Amsterdam hebben we een functie open staan voor een bouwkundig inspecteur. Het betreft uiteindelijke een vaste functie bij de opdrachtgever.

  Soliciteer Lees meer
 • Vergunningverlener asbest

  Bij een opdrachtgever in de omgeving van Amsterdam hebben we een functie open staan voor een vergunningverlener asbest. Het betreft een langdurige functie voor 32-36 uur per week en eventueel een dienstverband bij de opdrachtgever.

  Soliciteer Lees meer
 • Toezichthouder asbest

  Bij een opdrachtgever in de omgeving van Amsterdam hebben we een functie open staan voor een toezichthouder asbest. Het betreft een langdurige functie voor 32-36 uur per week en eventueel een dienstverband bij de opdrachtgever.

  Soliciteer Lees meer
 • Medewerker vergunningverlening

  Bij een opdrachtgever in de omgeving van Purmerend – Amsterdam hebben we een functie open staan voor een medewerker vergunningverlening. Het betreft een langdurige functie voor 32-36 uur per week met uitstekende verdiensten.

  Soliciteer Lees meer