Civiele Techniek

Resultaat 1–5 van de 14 resultaten wordt getoond

 • Starter civiele techniek

  Bij een opdrachtgever in de kop van Noord-Holland hebben we een vaste functie open staan voor een starter civiele techniek. Je kunt aan de slag als aankomend werkvoorbereider civiel. Je gaat een jaar lang via ons aan de slag en kunt daarna in dienst treden bij de opdrachtgever.

   

  Soliciteer Lees meer
 • Werkvoorbereider civiel

  Bij een opdrachtgever in de kop van Noord-Holland hebben we een vaste functie open staan voor een (aankomend) werkvoorbereider civiel. Je gaat een jaar lang via ons aan de slag en kunt daarna in dienst treden bij de opdrachtgever.

   

  Soliciteer Lees meer
 • Ervaren werkvoorbereider civiel

  Voor een van onze opdrachtgevers in de regio Amsterdam zijn wij op zoek naar een ervaren werkvoorbereider civiel. Het betreft een opdracht een jaar.

  Soliciteer Lees meer
 • Ervaren toezichthouder civiel

  Voor een van onze opdrachtgevers zijn wij op zoek naar een ervaren toezichthouder civiel. Het betreft een langdurige opdracht om te beginnen voor 6-12 maanden in de regio Amsterdam.

  Soliciteer Lees meer
 • Ervaren toezichthouder

  Voor een van onze opdrachtgevers in de regio Amsterdam zijn wij op zoek naar een ervaren toezichthouder civiel. Het betreft een langdurige opdracht voor 32-36 uur per week.

  Soliciteer Lees meer