Civiele Techniek

Resultaat 1–5 van de 15 resultaten wordt getoond

 • Afgestudeerd civiele techniek

  Voor een van onze opdrachtgevers in de kop van Noord-Holland is .FORMT. op zoek naar een vlotte starter met een HBO achtergrond civiele techniek. Je wilt een mooie start met je loopbaan maken? Je wilt na een periode van detachering in dienst bij de gemeente? Dan is dit je kans.

  Soliciteer Lees meer
 • Aankomend werkvoorbereider civiel

  Bij een opdrachtgever in Noord-Holland hebben we een vaste functie open staan voor een aankomend werkvoorbereider civiel. Je gaat een jaar lang via ons aan de slag en kunt daarna in dienst treden bij de opdrachtgever. Mooie functie voor een starter!

   

  Soliciteer Lees meer
 • Junior civiele techniek

  Voor een van onze opdrachtgevers zijn wij op zoek naar een junior ogv civiele techniek. Het betreft een langdurige opdracht waarna je in dienst kunt gaan bij onze opdrachtgever.

  Soliciteer Lees meer
 • Starter civiele techniek

  Bij een opdrachtgever in de kop van Noord-Holland hebben we een vaste functie open staan voor een starter civiele techniek. Je kunt aan de slag als aankomend werkvoorbereider civiel. Je gaat een jaar lang via ons aan de slag en kunt daarna in dienst treden bij de opdrachtgever.

   

  Soliciteer Lees meer
 • Ervaren toezichthouder civiel

  Voor een van onze opdrachtgevers in de kop van Noord-Holland zijn wij op zoek naar een ervaren toezichthouder civiel. Het betreft een opdracht voor minimaal een half jaar.

  Soliciteer Lees meer