Wist je dat…

Wij sinds begin 2020 zijn verhuisd naar H20 in Purmerend?
H20 is het grootste esports & gaming centrum van Europa en omvat 10.000 m2 gaming arena/stadion met bedrijfsruimten op een campusterrein met duizenden scholieren.
Esports is een sterke groeimarkt waar jeugd en jong-volwassenen zich sterk mee verbonden voelen. Met de H20 Esports Campus wordt de verbinding gezocht met opleidingen en onderwijs.
Bij .FORMT. richten we ons ook op de ICT markt, bemiddelen we starters en geven we met veel plezier sollicitatietraining aan studenten en scholieren waardoor dit voor ons ook een mooie locatie is!

Wij met Jigler en Helloflex samenwerken?
Dit zijn gerenommeerde partijen voor een goedlopende contract- en salarisadministratie.

Wij een erkend leerbedrijf zijn?
Wanneer je interesse hebt in een stage op het gebied van sales /accountmanagement of misschien op het gebied van HR / recruitment kun je altijd contact met ons opnemen.
Wij hebben eerder stagiaires mogen begeleiden en weten altijd tot mooie opdrachten en samenwerkingen te komen. Je krijgt bij ons uiteraard een kijkje in de keuken door mee te werken. Daarnaast is er volop ruimte voor ideeën, meedenken en dus eigen inbreng.

Wij een extra dienst aanbieden voor sollicitatietraining?
Iedereen die via .FORMT. op gesprek gaat proberen wij zo goed mogelijk voor te bereiden en geven wij sollicitatietraining en advies. Daarnaast hebben wij een extra dienst, Eerste Gesprek.
Via Eerste Gesprek kunnen wij iedereen sollicitatietraining, advies mbt cv, motivatiebrief en LinkedIn geven. Wij zijn altijd bereid om mee te denken en bijvoorbeeld je CV eens te beoordelen. Informeer zeker naar de mogelijkheden.

 

Wil jij je inschrijven bij .FORMT.?